BE December Bonusaflevering ‘(Single) Jingle Bells’

Het is zover! Mariah Carey knalt weer door de boxen, kerstverlichting zet de sfeer en families verzamelen rond de tafel. Maar voor singles is ‘the most wonderful time of the year’ niet altijd zo wonderful…

Singles denken dan vaak dat het wel een boeiend en professioneel succesvol jaar is geweest, maar wanneer ze het jaar eindigen als single, zijn ze blijkbaar geen meter vooruit gekomen.

En wat als je wil daten deze periode; hoe kunnen we dat dan toch goed aanpakken? En wanneer we net een nieuw lief hebben; vanaf wanneer neem je je nieuwe lief mee naar het familiefeest?

En die eerste keer naar de schoonfamilie; hoe doen we dat? Of boy… Kadootjes kopen voor de kersverse schoonfamilie! Help! En wat draag je op die eerste Kerst bij de familie van je nieuwe lief?

Maar Misschien ook… Kerst en ik zit alleen met een bord ravioli voor tv… En dat wil ik niet langer… Dit en veel veel meer… In deze BRUUT EERLIJK(e) bonusaflevering: ‘(Single) Jingle bells’.

Sarah Hertens, Annemieke Dubois en Vanessa Muyldermans zijn alledrie dagelijks met de liefde bezigen besloten de koppen vol dating- en liefdestips bij mekaar te steken en er een aflevering over te maken.

Ze doen dit in het gezelschap van Jan Vanvinckenroye die de hosting van deze aflevering voor zijn rekening neemt en met zijn scherpe analytische geest deze driekoppige vrouwenraad modereert.

Sarah Hertens is klinisch psycholoog, relatietherapeut en bekend als expert in Blind Getrouwd op VTM. Zij schreef het boek  ‘Ik zie je (graag). Mild partnerschap.’

Annemieke Dubois is als sinds 2012 één van de succesvolste matchmakes. Ze is founder van Jade & Jules en ze is auteur van het boek ‘RQ: verhoog je relationele intelligentie’.

Vanessa Muyldermans is seksuoloog en relatietherapeut. Ze schreef ‘Ziek van liefde. Toxische relaties ontrafeld’ en ze is de maker van de podcast Bruut Eerlijk.

Wat deze ‘liefdesdrievuldigheid’ verbindt? De liefde en uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts; de uitgeverij waar ze alle drie hun ‘schrijfselen over die liefde’ uitgaven.